Psycholoog Den Haag

Over Lisa – Psycholoog Den Haag

Mijn naam is Lisa en ik heb een eigen psychologenpraktijk in Den Haag. Waarden die voor mij belangrijk zijn: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, liefdevol. Deze waarden pas ik ook toe in mijn werk als psycholoog, vooral betrokkenheid en gelijkwaardigheid is wat mensen erg waarderen tijdens de behandeling.

Voor mijn werk als psycholoog gebruik ik verschillend behandelmethodes. Ik werk bijvoorbeeld met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), dat is praktisch en creatief. Samen gaan we gedachtes ordenen en daardoor maken we overzicht in de ‘chaos’. Zo maken we ruimte voor verandering.

Inspirerende omgeving

Mijn praktijk is geen standaard behandelkamer, ik werk op de Sportcampus Zuiderpark vanuit de praktijk van het sportmedisch centrum. Je komt dus niet in een standaard coaching of klinische setting maar juist in een sportieve omgeving wat inspirerend werkt. Je hoeft zelf niet sportief te zijn 😉,

In het eerste gesprek gaan we kennismaking en samen gaan we kijken waar je voor komt en wat je doel is. We maken samen een behandelplan en gaan aan de slag. Een belangrijke les die ik je nu al wil meegeven: het is OK om te voelen wat je voelt en te denken wat je denkt.

Wat andere zeggen over mij

Wat zeggen anderen over mij als psycholoog heb ik proberen samen te vatten: motiverend, enthousiast, overzicht creëren, betrokken, empathisch, passie, out of the box denker, bij de hand – je neemt mensen bij de hand en leidt ze naar inzichten m.b.t hun hulpvraag, niet bang om de moeilijke vragen te stellen.

Contact Psycholoog Den Haag

Wil je meer informatie over mij, wil je iets met mij delen of een afspraak maken? Bel naar 070-2210068 of vul het contactformulier in, je krijgt altijd een goed advies. Je kunt snel terecht zonder verwijsbrief. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tot 20.30 en op vrijdagen tot 17.00.