Cliënten vertellen

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij Psycholoog Den Haag.

Zelf een cliënten ervaring schrijven over een van onze psychologen? dat kan op onze website psyned.nl.

Cliëntenervaringen

5/5
“Annebet ontvangt en accepteert mij precies hoe ik ben. Ze is geen gewone therapeut, zij kijkt vanuit haar hart en ziel.”
4/5
“Je hebt me geholpen een grote stap te nemen. Ik voelde al langer dat ik die wilde nemen. Ik durfde niet, dacht dat het niet zou kunnen.”
5/5
"Wijze woorden en mooie ervaringen! Ik zorg nu beter voor mijzelf en niet alleen maar voor anderen. Ik voelde mij gezien bij jou en ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent!"
4/5
"Bedankt voor de rust die je uitstraalde, ik vind je een kanjer!"
4/5
"Ik sta weer volledig in mijn kracht, ervaar rust en ben me bewust geworden van patronen die mij in de weg stonden. Dankje Irmgard".
5/5
"Ik heb weer vertrouwen in mezelf gekregen, ik durf dingen in mijn leven weer aan te gaan. Door de onvoorwaardelijke steun waarin ik me nooit veroordeeld heb gevoeld ervaar ik veel meer blijdschap".
5/5
"Therapie bij Irmgard heb ik als heel inzichtgevend ervaren. Op een hele warme manier heeft zij mij een spiegel voorgehouden, ik heb me ongelofelijk gesteund gevoeld".

Contact

Meer weten over onze psychologen in Den Haag? Neem dan contact met ons via de contactformulier of telefonische via 085 4015 337.