Over de behandelaren van Psycholoog Den Haag

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 085 4015 337, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Den Haag of omgeving.

Maak kennis met de onderstaande psychologen:


Suzanne van der Wees, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Suzanne van der Wees

Suzanne is arbeid- en gezondheidspsycholoog in Den Haag. Ik werk vanuit de Positieve Psychologie, waarbij eerst duidelijk de klacht of jouw vraagstuk in kaart wordt gebracht om vervolgens zo snel mogelijk de nadruk te leggen op de oplossingen, en jouw krachten in plaats van je klachten.


Anushka Wardenaar, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Anushka Wardenaar

Anushka is een psycholoog in Den Haag. Ik richt me op psychische problemen met de daarbij behorende fysieke klachten. Je kunt denken aan vermoeidheid, (vage) lichamelijke klachten en kortademigheid. Therapie is mogelijk in het Engels!


Nella Weijling, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Nella Weijling

Nella is een psycholoog in Den Haag. Ik werk laagdrempelig en vind een gevoel van vrijheid en ruimte om te vertellen wat jou dwarszit, heel belangrijk. Afspraken zijn mogelijk buiten kantoortijden!


Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Capelle aan den IJssel

Psycholoog Den Haag - Wim Weerdenburg

Wim is gestalttherapeut in Capelle aan den IJssel. Je kunt bij hem terecht voor o.a. relatietherapie, depressie, rouw en verliesverwerking, zingevingsvragen, angstklachten, burnout, trauma en familieopstellingen. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!