Over de behandelaren van Psycholoog Den Haag

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 070-22 10 068, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Den Haag of omgeving.

Maak kennis met de onderstaande psychologen:


Wim Weerdenburg, Gestalttherapeut, Leidschendam

Psycholoog Den Haag - Wim Weerdenburg

Wim is gestalttherapeut in Den Haag. Je kunt bij hem terecht voor o.a. relatietherapie, depressie, rouw en verliesverwerking, zingevingsvragen, angstklachten, burnout, trauma en familieopstellingen. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Lisa Rübsteck, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Lisa Rübsteck

Lisa heeft een eigen psychologenpraktijk in Den Haag.  Ik ben een betrokken psycholoog en blijf graag gelijkwaardig zodat er een ontspannen sfeer is in mijn praktijk. Therapie is mogelijk in het Duits en Engels.


Anushka Wardenaar, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Anushka Wardenaar

Anushka is een psycholoog in Den Haag. Ik richt me op psychische problemen met de daarbij behorende fysieke klachten. Je kunt denken aan vermoeidheid, (vage) lichamelijke klachten en kortademigheid. Therapie is mogelijk in het Engels!


Annebet Nolen, Therapeut, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Annebet Nolen

Annebet is psychosociaal therapeut in Den Haag en Rotterdam. Bij Annebet kun je o.a. terecht voor relatietherapie, oplossingsgerichte therapie en creatieve therapie. Ze behandelt depressies, rouwklachten, slaapproblematiek, angstklachten en nog meer. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Ingeborg Schultze, GZ Psycholoog, Rijswijk

Psycholoog Den Haag - Ingeborg Schultze

Ingeborg is GZ Psycholoog in Rijswijk nabij Den Haag. Ik kan helpen bij verschillende klachten en doe dit met verschillende methode’s. De klachten die ik behandel zijn o.a. angstklachten, burn-out, faalangst en veel meer. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!


Irmgard Adriaans, Psycholoog, Den Haag

Psycholoog Den Haag - Irmgard Adriaans

Irmgard is psychologe in Den Haag. Irmgard behandelt o.a. depressies, rouw en verlies klachten, zingevingsvragen, angstklachten, burnout, trauma (EMDR) en mindfulness. Ook voor relatietherapie kun je bij Irmgard terecht. Afspraken zijn ook buiten kantooruren mogelijk!