Investeer in jezelf bij Psycholoog Den Haag

Jouw gezondheid is het belangrijkste dat je hebt. Dat geldt voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je geestelijke gezondheid. Je kunt grotere en kleinere klachten hebben. Sommige kun je makkelijk zelf oplossen, voor sommige heb je hulp nodig. Je komt niet toevallig op deze site. Waarschijnlijk heb je klachten of vragen. Voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Hoe dan ook, je overweegt eens met een psycholoog te praten. Sommige mensen weten precies waar het aan scheelt en waarmee ze geholpen willen worden. Anderen kunnen de vinger er niet precies op leggen. Ze voelen zich ‘niet zichzelf’, hebben allerhande, soms ook fysieke klachten en weten eigenlijk helemaal niet zeker of ze met hun verhaal wel naar een psycholoog moeten. Ons advies is: ga! Je hoeft niet precies te weten wat er aan schort. Je hebt een klacht, die waarschijnlijk goed en snel te behandelen is, en die klacht moet verholpen worden. Daar kunnen wij jou bij helpen.

Begrip, inzicht en groei

De therapie die we geven is vaak kortdurend van aard. In de meeste gevallen heb je na enkele behandelingen een beter inzicht in de oorzaak van je klachten. Om ze op te lossen hebben we meestal meer sessies nodig. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt.

De behandeling

Onze behandelingen zijn erop gericht je beter te laten begrijpen wat je beweegt. Waarom je doet wat je doet. Waarom je voelt wat je voelt. Je bewust worden van en inzicht krijgen in beperkende patronen kan best confronterend zijn. In dit proces staan wij naast jou. Wij geven je de handvatten om concreet met je klacht aan de slag te gaan op een manier die goed voor jou voelt. Voor de hele behandeling geldt: we doen het samen.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of we je kunnen helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Den Haag.