Kom van je negatieve zelfbeeld af bij Psycholoog Den Haag

Negatief Zelfbeeld

Het is moeilijk om te bepalen of je gezond-kritisch bent of een negatief zelfbeeld hebt. Toch weten verreweg de meeste mensen met een negatief zelfbeeld dat ze hier mee kampen. Ze voelen het, hebben er last van en worden er door tegen gewerkt. In tegenstelling tot gezond-kritisch zijn zit een negatief zelfbeeld je in de weg: het weerhoudt je om dingen te doen.

Negatieve Spiraal

Een negatief zelfbeeld kan grote gevolgen hebben. Je komt in een negatieve spiraal naar beneden terecht. Voor je gevoel kun je niets meer goed doen. Een situatie waar je moeilijk alleen uit kunt komen.

Als je van jezelf weet dat je in een negatieve spiraal zit heb je de eerste en belangrijkste stap gezet. Je beseft dat je gedachten een eigen leven zijn gaan leiden en dat je dingen van jezelf vindt en denkt die niet kloppen. Nu is het tijd voor de volgende stap, iets aan deze gedachten doen.

Doorbreek de spiraal bij Psycholoog Den Haag

Ik kan je bij Psycholoog Den Haag helpen de spiraal te doorbreken. Je leert op eigen kracht inzien wat je wel kunt en wat je talenten en mogelijkheden zijn. Beetje bij beetje vind je een nieuwe versie van jezelf. Een versie die er altijd al was, maar verstopt zat onder de negatieve gedachten.

Psycholoog Den Haag leert je nieuw perspectief vinden. Ik laat je zien dat je denkbeelden slechts denkpatronen zijn en niet de werkelijkheid. Hierdoor wordt je leven een stuk minder zwaar, je ervaart de voortdurende druk en negativiteit niet meer.

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar Psycholoog Den Haag. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag weer op weg.