Sofia

5/5 Sofia over Irmgard “Therapie bij Irmgard heb ik als heel inzichtgevend ervaren. Op een hele warme manier heeft zij mij een spiegel voorgehouden, ik heb me ongelofelijk gesteund gevoeld”.

Lees meer


 Camiel

5/5 Camiel over Irmgard “Ik heb weer vertrouwen in mezelf gekregen, ik durf dingen in mijn leven weer aan te gaan. Door de onvoorwaardelijke steun waarin ik me nooit veroordeeld heb gevoeld ervaar ik veel meer blijdschap”.

Lees meer


 Loes

4/5 Loes over Irmgard “Ik sta weer volledig in mijn kracht, ervaar rust en ben me bewust geworden van patronen die mij in de weg stonden. Dankje Irmgard”.

Lees meer


 Marjan

4/5 Marjan over Wim “Bedankt voor de rust die je uitstraalde, ik vind je een kanjer!”

Lees meer


 Cynthia

5/5 Cynthia over Wim “Wijze woorden en mooie ervaringen! Ik zorg nu beter voor mijzelf en niet alleen maar voor anderen. Ik voelde mij gezien bij jou en ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent!”

Lees meer


 Julia

4/5 Julia over Annebet “Je hebt me geholpen een grote stap te nemen. Ik voelde al langer dat ik die wilde nemen. Ik durfde niet, dacht dat het niet zou kunnen.”

Lees meer


 Peter

5/5 Peter over Annebet “Annebet ontvangt en accepteert mij precies hoe ik ben. Ze is geen gewone therapeut, zij kijkt vanuit haar hart en ziel.”

Lees meer